Friday 19 June 2009

Geri dondum

Tek basina cocuklarini yetistirmek zorunda kalan anne veya babalara buradan sapka cikartmak istiyorum.Esim bir is gezisi icin 2 gunlugune sehir disina cikti ve ben ve kizim evde kaldik. Ancak ben yorgunluktan hala daha kendime gelebilmis degilim.Coktan havlu attim bile.

Yasamdaki sorumluluklarimizi paylasabilecek birilerinin olmasi ne rahatlikmis...Bir gun bir arkadasim esi icin `ekstra bonus` demisti:)Yani,oyle ya da boyle yine hayatimizi surduruyoruz ama esinin veya partnerinin olmasi ekstra bir bonus:) Dogruymus meger.

Neyse esimin dondugune sevindim;daha cok kendime vakit ayirabilecegim simdi.Ihmal ettigim bloguma da, kizimin tuvalet egitiminde geride biraktigimiz haftayi paylasarak geri donebiliriz artik.

Bir sonraki yazima kalsin o da.

2 comments:

  1. Aynen katiliyorum sana, sorumlulugu paylasabilmek cok güzel. Bizde Leon Can'i her aksam Thomas yatirir, masalini okur falan. Bende biraz kendime vakit ayirabiliyorum o zamanlarda. Bu arada dün lazimligimiza ikinci kez cisimizi yaptik:) Sanki lazimlikla hasir nesir olmak, tuvaletini oraya yapmak, Leon Can'in cok hosuna gidiyor, büyümüs hissediyor kendini galiba:)Sevgiler...

    ReplyDelete
  2. Umarim bize katilan bircok kadin daha vardir.Anneligi veya babaligi beraber olduklari halde kendi baslarina yasamak zorunda kalanlari dusunuyorumda.Ne yaparsin,elim oralara kadar uzanmiyor:(Hos bir durum olmasa gerek.
    Ama Leon Can`nin lazimlik denemeleri haberleri harika.Peki erkek cocuk olunca,onerebilecegin birseyler var mi?Durum tamamen farkli mi oluyor erkek cocuklar icin?

    Sevgiler Efsun

    ReplyDelete