Thursday 11 June 2009

Mufin Tepsisi ve Yemek Sunumu





Bunu ilk gorunce,iyi fikir dedim!Eger cocuklariniza ayni seyleri,baska bir sekilde sunmak isterseniz bu fikri deniyebilirsiniz.Ben bazen yemekleri sunmak konusunda pek yaratici olamiyorum.Malum,alisik olmadigimiz bir durum olunca,hazirlamasi saatlerimi aliyor.Kumpir seklindeki patatesi,fare sekline sokarak Silacigima yedirmeyi denedim gecen gun.Amannn ne ugrastim.Bitirdigimde birseye benzemedi ve Sila acliktan kendini yerlere atmaya baslamisti bile.Dedim ki kendi kendime,bu isleri daha genis bir zamanda arada sirada eglence olsun diye yaparim ama o zamana kadar baska bir yemek sunma fikri bulmaliyim.

Bunu kizima yemek yemegi sevdirmek icin yapmayi dusunmuyorum.Sadece hani arada degisiklik olsun ve hayatimiza biraz renk katmak icin.Eger calisiyorsaniz,siz de haftasonlarini secebilirsiniz.

Pazartesi Muffin Tepsi Gunu Nasil Oluyor?

Bloglar arasinda her pazartesi icin bir tema seciliyor ve tepsinin her gozune bu temaya uygun yiyecekler konuluyor.Zaten hali hazirda bilincli birer anne-baba oldugunuz icin, saglikli yiyecekler koymayi akil ediyorsunuz.Benim size soylememe gerek yok zaten:)

Gecen hafta rakamlardi tema mesala.Siz bir ogunu,herhangi bir tema olmadan hazirliyabilirsiniz.Ama acikcasi tatliyi ayni anda yemek ile beraber onune koyunca,tahmin edin bakalim once ne yeniyor?Neymis,tatli sonraya birakiliyor!

Eger isterseniz Flickr`dan birkac yuz ornege bakabilirsiniz.Nasil buldunuz bu fikri?Arada boyle cilgin seyler yapaniniz var mi?

4 comments:

  1. HARIKA BIR FIKIR Bayildim ve kesinlikle uygulayacagim :)
    Babaya cikolataya batirilmis cilekler , bebege havuc-elma-armut-kereviz :))

    ReplyDelete
  2. :)Ben kendime uygulamayi hic dusunememistim.Super!O zaman ben simdi bir meyva tepsisi hazirliyayim bari.

    ReplyDelete
  3. Evet fikir cok hos, arada bir degisiklik olsun diye yapacagim:) Bilincli anne olmak konusundaki fikirlerine sonuna kadar katiliyorum! Sevgiler...

    ReplyDelete
  4. Tesekkurler Efsun yorumun icin.Bizimle orneklerini de ara da paylasirsan sevinirim.

    ReplyDelete