Friday 26 June 2009

Tuvalet Egitiminde Onemli Bir Sorunun Devami

Sevgili Small Buttun Nose`u ve herkesi merakta birakmadan,kaldigimiz yerden devam edelim.Esim,Sila`nin cisi geldiginde dogruca erkekler tuvaletine kosturmus.Sila`nin gozlerini oyun oynuyormus gibi yaparak,kapatmis(bir de erkekler yaratici degil dersiniz.Sorun yaratin,bakin nasil problem cozme becerileri nasil ortaya cikiyor).Kapisi olan tuvalete girip,Sila`nin cisini bitirmesini beklemis.Ellerini sussuz kullanilan sabun ile temizleyerek.(O sabunun bir gun ise yariyacagini biliyordum:))Cunku arka planda,ayakta cislerini yapan amcalar ile muhattap olmak istememis:)

Bu is biraz kendine guvenden ve zoraki bir durumdan dolayi cozuldu.Ama ben bircok erkek taniyorum(kendi ailemden dahi...)bunu aklindan bile gecirmez.Ama erkek cocugunu annesi nasil bayanlar tuvaletine(hatta koca adam olduklarinda dahi hamama bile goturuyorsa:)),baba da mecbur kaldiginda kizlarini tuvalete goturebilmeli.

2 comments:

  1. yaniti bekleyip duruyodum:)turk erkekleri cok genelleme yapmayyaim ama en azindan benim cevremdekiler ya da eski nesil diyeyim bunu yapmaz yapamazmis gibi geldi. tabi benim dusundugumde buydu dogru olanda bu bence ya da yapilmasi gereken.
    iyi hafta sonlari

    ReplyDelete
  2. Elbette oyle yapmali, sagduyusu olan her erkek bunu yapardi, aferin babaya!

    ReplyDelete