Thursday 10 September 2009

Persembe Aktivitesi

Bu hafta deniz ve denizaltinda yasama ait ne kadar kitap var ise kutuphaneden toplayip eve geitirdik.Kitaplar Ingilizce oldugundan,benim Turkceye cevirmem ya da kafamdan kafiyleri ile beraber metni yeniden bize gore uyarlamam gerekiyor.Bize ait olan kitaplarin sayfalarina, Turkce metinleri yazmayi dusunuyorum.Benim icin her nekadar yaratici olsada her defasinda birseyler uydurmaya calismak,yorgunsam eger pek zor oluyor.

Kitaplarin sayfalarindaki,denizaltindaki yasama ait detaylar hakkinda konustuk.Resimleri beraber inceledik.Daha sonra asagidaki saheseri yapti kizim:)Bana gore tabi ve kesinlikle sanat degeri niteligi tasimakta.


Cocuklarinizin yaptigi resimler veya elislerini takdir ettiginizi gostermek icin evinizin en guzide yerine asarsaniz,bu cocuklarinizin yariticiligini pekistirecektir.Mobilyalariniz ile uyumu veya duvarlarda iz birakacak derdini dusunmeden,korkmadan asin kucuk ellerin buyuk emekler ile yaptiklari resimleri.Ozguvenleri,takdir edilmis olduklarinin farkindaligi onlarin buyuyunce hic pesini birakmiyacak:)

2 comments:

  1. bizde bu hafta baliklari sevdik , denizkestanesine ve deniz yildiniza dokunduk.Gerci Ilyas dokunamadi , gorevli nazikce dokunmamizi rica edince ,Ilyas'a guvenemedim yutmaya kalkar diye :))

    Resimleri sergileme fikri harika !!!
    Oncearastirip , sonra resim yapmasina ayrica bayildim .
    Anne-kiz cok egleniyorsunuz bu aralar :)))

    ReplyDelete
  2. Evet Yelizcim,bu aralar cok egleniyoruz.Kisa bir sure sonra univeristeye baslayip,9 aylik bir programin ardindan ogretmenlik sertifikami alicagim.Kizim ile gecirdigim her dakikanin,bu 9 ay boyunca her zorlandigimda aklima gelmesini ve beni motive etmesini umuyorum.En buyuk zorlugu kizimi bir sureligine artik gunde birkac saat gorebilecek olmam...Ve sanirim bir de kizimla daha fazla vakit gecirdikce,daha da yakinlasiyoruz ve birbirimizi tanimaya basliyoruz(devam ediyoruz).
    Ben ayni benmiyim bilmem ama kizim hergun daha da buyuyor ve gelisiyor.Onunla irtibati boyle aktiviteler,oyunlar ile sagliyorum.

    Yeliz Ilyas`a balik almayi buyuyunce dusunuyormusunuz?Bizi bu aralar bu fikirler epeyi mesgul ediyor.Ne zaman alsak,nasil baksak, nereye koysak diye.

    ReplyDelete