Friday 18 December 2009

Resimler ile bu hafta

Bu hafta resimler anlatacak hallerimizi.Belki buralardaki yari dingin yari panik hallerimizi anlatmaya yeter.Ne de olsa buralarda Noel telasi basladi bile.




Arkadaslarimiz Katie ve Samira ile bugun evde kostururken.Bu kadin bu kadar enerjiyi iki cocuk ve ustune benimki ile beraber nerden buluyor anlamiyorum...!Kiskanmiyor degilim.





Ikinci cocuk demisken,iste Harris.Bayiliyorum ona,oyle sakin ki.Kafasini uzatmis icerideki kizlarin kosturmasina bakiyor.Bagira bagira sarki soylediklerinde de ayni sakinlikle bir kosede kizlari izler hep.Kadinlar hakkinda coktan bazi kararlar vermis gibi.




Bizim evde Noel agacinin iki ismi var:Noel ve Yilbasi agaci.Iste bu da bizimki ve odadaki diger Noel dekarosyonu.Camlardaki isiklari baska bir gune sakladim.



Hep dergilerde gorur merak ederdim.Markette gorunce,dayanamayip aldim.Sila gerci sekerleri yemekle mesguldu ama sonunda basardik.Bunlari yazarken yani basimda duruyor ve kokusu yuzunden tatli birseyler yiyesim var.











Staj yaptigim okulda, ogretmenin ve asistaninin cocuklar ile beraber bana ozel hazirladiklari kart.Kucuk hediyelerine de bayildim.Boyle ugurlanmak ne kadar gurur verdi bana.



Ve buralarda kar var...





Ve biz Sila ile haril haril Noel ve Yilbasi kartlari hazirliyoruz.Simdi kardan dolayi postahaneye de gidemiyoruz.Kartlar hala evde kaldi.



Bu da daddy'imize hazirladigimiz ve kendi takimi temali kartimiz.Sila cok calisti bu sene,guzel hediyeleri hak etti dogrusu.

2 comments:

  1. Sizinkisi de güzel olmuş kızınız da ne kadar şeker sevgili ÖZGÜR iyi seneler şimdiden

    ReplyDelete
  2. Tesekkur ederim:) Size de iyi seneler diliyorum.

    ReplyDelete