Thursday 10 December 2009

Uzun bir aranin ardindan...

Sonunda biraz daha rahatladim ve bloguma geri dondum.Sadece ikinci roundun baslamasina Noel donemi ile ara verdik. Bu arada teslim etmem gereken odevlerim beni bekliyor ama yavas yavas onlari da hal edecegiz.

Evime yakin bir kasabada ilk stajimi tamamladim.Inanilmaz duygusal ve zorlayiciydi ama sonunda basari ile tamamladim. Simdi Ocak ayindaki alternatif bir staji ve Subat ayinda basliyacagim ikinci(asil onemli olan)stajimi bekliyorum.Aralarda 2 saat uzakliktaki universiteme gidip geliyor,verdikleri odevleri yapmaya calsiyor(d)um.Ne kadar yoruldugumu tarif edemem.Insan nasil olurda basit ve kucuk seylere bile zaman ayiramaz hale gelir anlamis degilim.

Gecen Cumartesi dogumgunumu de aradan cikardik:)Guzel gecti,kizimi hayvanat bahcesine goturduk.Baska bir sehirde olugu icin gidip gelmek ve gezmek nerdeyse butun gunumuzu aldi. (Sulecim,seni unutmus degilim en kisa zamanda ariyacagim)

Annem yarin Istanbul`a gidiyor.Ocak ayinda tekrar donecek cunku kesin sizi alacagiz diyen tum kresler,tam da stajimin en zorlu gunlerinde bizi arayip;

"Uzgunuz ama size Mart`a kadar yer bulamiyoru" demeleri,bizim evde bomba etkisi yaratti...Annemin kalmasina karar verdik ancak vizesindeki gunleri ucu ucuna yetistiriyoruz.Uff ne kadar kucuk, icik vicik detay var ise bizi buldu.Problemlerin en buyugu,benim gercekten tum bunlara hic vaktimin olmayisi...!

Bu arada yasadigim stresten dolayi hastalandim ve ustune enfeksiyon gecirdim,Sila hastalandi...Gozumu simdi simdi aciyorum.Staj yaptigim sinifin ogretmeni artik ben vazgeceyim diye sanki elinden geleni yapti.Irkcilik yapmaya calismadigini dusunmek istiyorum ama adini ne koyarsak koyalim;yaptiklari cok ama cooook yanlisti.Hele bu sene babami kaybettikten sonra hayatin bazi seyler icin ne kadar bos oldugunu anlamisken....

Anliyacaginiz iyi bir arayi coktan hak ettim.Sizler ne alemdesiniz cok merak ediyorum.

2 comments:

  1. merhaba, keyifle okuyordum eski yazilarini ve acaba yeniden yazar mi derken geri geldin, hosgeldin, babanizin topragi bol mekani cennet olsun, zorlu donemlerden gecerken bunca guzel isi basarmak her yigidin harci degil, tebrikler, bundan sonrasinin rahatca gecmesini, her kapinin kolaylikla acilmasini dilerim. sevgilerle...

    ReplyDelete
  2. Merhaba Dortmevsim,
    Guzel ve "yola devam" cesareti veren mesajin icin cok tesekkur ederim.Bir sure daha buralardayim:)O aralar ne kadar yazabilirsem yazacagim.Ben bloguma baslarken,biz anne-babalara ancak yine biz anne ve babalarin yardim edebilecegini dusunerek basladim. O nedenle,kimseyi yari yolda birakmak yok.Babamin icin dilediklerine Amin diyorum ve cok tesekkur ederim.Babam hayatta iken ciktim bu yola,benim en zorlandigim anlarda dahi tek motive eden sey.Soz verdim ve sozum soz:)

    ReplyDelete