Monday 22 August 2011

Simdi Okullu Olduk Adam Akilli!

Merhaba,

Ne uzun bir ara vermisim bloguma.Ingilizlerin cok sevdigim bir lafi var ki ben bunu ikinci kere soyluyor olabilirim ama cok dogru."Araya hayat girdi"diye...Yogun bir sekilde isime ve aileme yoneldim bu sene.Aslinda yeni tempomuzda ayakta kalmaya calistik desem daha dogru olur.Calismaya bayilan Ingiliz amca ve teyzelerle-hepsi olmasa bile benim ve esimin is yerlerinde durum boyle-ayak uydurmaya calismak,kizimin yeni hallerinin yeni rutinlerine ayak uydurmaya calismak tum zamanimizi aldi.

Arada yeni evimize tasinmak,yerlesmek, hemen hemen her haftasonu evi doldurup tasiran dostlar ve aileler derken ben daha yeni oturabiliyorum blogumun basina. Arada hani biraksam ve kapatsam mi acaba blogumu diye dusunmedim degil.Bakalim gittigi yere kadar.Cunku ben simdi anne olarak yeni bir yol ayirimina geliyorum.Sila bu Eylul ayinda okula basliyor.Konularimiz veya deneyimlerimiz kac kisiyi ilgilendirecek diye dusunuyorum.Turkiye dahil bir cok ulkede 4 yasinda okula baslanilmadigini biliyorum.

Blog yeni konulari ile nereye kadar gider diye bekleyip gorelim mi? Yorumlarinizi bekliyorum.

4 comments:

  1. Merhaba yeniden haberlerinizi almak cok guzel.4 yasinda okula basliyorlar cok erken gibi AMA bench iyi degil mi?Ben is yerinde bir konusma sirasinda turkiyede 7 yas deyince sok olmuslardi:)
    Ozgur sana ozelden bir email atabilir miyim birkac bise sormak istiyordum?
    Gulsum

    ReplyDelete
  2. Takip edildiğimizi bilmek çok güzel. Emaili
    ni bekliyorum.

    ReplyDelete
  3. Yeni evinizde gule gule oturun, nerede diye merak ettim bak simdi :) Okula mi yakin? Sila bocugunun de okulu hayirli ugurlu olsun. Yazdiklarin beni ilgilendiriyor, yazmaya devam lutfen, iki satir bile olsa!

    ReplyDelete
  4. Tesekkir ederim Berceste. Ev her yere yakin diyelim:)Yazilarimi takip etmene cok sevindim.Insana moral oluyor.

    Sevgiler

    ReplyDelete