Friday 5 June 2009

Sunshine Kids Vücut Destek Minderi



Bu urunu anlatan yazima ve yorumlara, Bebegime Ne Alsam blogundan da ulasabilirsiniz.


Ben bu urunu,kizimi ilk dogdugunda hastahaneden eve getirirken almaya karar verdim.Kucucuk yavrum,araba koltugunun icinde kaybolu vermisti.Ingiltere`de hastahaneden cikmadan once,sizin araba koltugunuz olup olmadigin kontrol ediyorlar.Ben tartismasiz,bebek ve cocuklar icin araba koltugundan yanayim.Buna benzer urunler ile de araba koltuklari bizler icin daha kullanisli hale geliyor.Kizim 10 kg. civarlarina gelene kadar kullandim.Ancak Turkiye`deki satis fiyatini cok pahali buldugumu soylemeliyim.

3 comments:

  1. Kizin iyi dayanmis, Bulut ilk gun de sevmedi bunu, hic bir doneminde adam gibi kullanamadik;( Ha, yararli mi yararli bir alet.

    ReplyDelete
  2. Sevgili Fethiye,
    Yorumun icin tesekkur ederim.Bebeklerin hosuna gidip gitmiyecegini hic dusunmemistim bunu yazarken.O nedenle yorumun ilginc oldu benim icin.Benim kizimin baska bir secenegi veya olan bitenden pek bir haberi yoktu sanirim o donemde:)
    Bu konudan yola cikarak sormak istiyorum.Peki kullanamadiginiz cocuk/bebek urunlerini ne yapiyorsunuz?Burada arasira duzenlenen satislarda aileler;`nerdeyse yeni` adi altinda satis yapiyorlar.Sadece cocuk urunlerini ama.

    ReplyDelete
  3. :)
    Ilyas bey de gayet mennun gozukuyordu hayatindan

    ReplyDelete