Saturday 18 September 2010

El Islerinden Anliyaniz var mi?


Bugun kizima bu Fransiz orgusu takimini aldim.Ancak oncesinde benim bunu ogrenmem gerek. Anliyaniniz var mi?:)

Kiz cocugu sahibi olmanin kurdugu baskilardan bir tanesi iste.Annesi gibi beceriksiz olmasin istedim ama Sila bunu benden once sokerse hic sasirmiyacagim.Annemin gelmesini dort gozle bekliyorum,daha ondan ogrenecegim ne cok sey varmis...

5 comments:

  1. merhaba,yanılmıyorsam örgü makarası bu, bizdeki tahtadan daha basit şekilde. hortum biçiminde örgü yapabilmek için. sevgiler sana ve sılaya:))

    ReplyDelete
  2. Atolye nott,parmak orgusu ile mi baslasam acaba?:)Bu cok sabir istiyor ogretirken:)
    Bu arada blogunu inceleme firsati buldum.Ne kadar keyifli bir blog.

    Sevgiler
    Sila`dan ve Annesinden:)

    ReplyDelete
  3. Bundan ben de istiyorum :) Nereden aldiniz? Ben kendime istiyorum hem de :) Aslinda cok kolay ormesi ama ogretmesi kismini bilemeyecegim. Benim gibi sabirsiz ve cabuk ogrenen birisi icin ogretme asamasi zor :( Sonuc olarak arkadan one ilmekleri gecireceksiniz. Eger bu yaziyi yayimladigindan bu gune cozmemisseniz, aksam kameradan gostermeye calisayim!

    ReplyDelete
  4. Youtube araciligiyla kivirdim galiba:)Sila`ya gosterdim ancak o kendi kendine oynayip,kendi basina kesfetmeyi secti.Bende simdilik zorlamiyorum:)Ama tesekkurler Berceste,aynisindan istiyorsan sana Noel`de insallah gelebilirsem getireyim.Ister misin?

    ReplyDelete
  5. Soracak olursan, bana haber etmen yeter.

    Sana yuk olmasin Ozgur! Siparislerin nasil yuk oldugunu, bir de sahiplerine dagitayim derken tatilin nasil da pit diye bitiverdigini iyi bilirim. Yonlendir yeter, dusunmen yeter :)

    ReplyDelete