Wednesday 22 September 2010

Simdiki Aklim Olsa...

Ev tasima durumlarina yavas yavas kendimi alistirmaya calisiyorum.Evimizi satmadik henuz ama satiliga cikardik.Evimiz satilmadan da,baska bir evi alamiyoruz.Mortgage saolsun.

Ama gecenlerde evimizin cati katindaki (loft) depomuza gidip,neleri satabilirim ya da hangi isimize yaramayan esyalarimizi ihtiyaci olan birilerine verebilirim diye arastirdim.

Sila`nin bebeklik esyalari zaten en cok yer kaplayan malzemeler.Zaten catiya ilk ciktigimda ilk karsima cikan,kizim dogdunda dunyanin tantanasini yapip zorla parasini verip aldiran ve sevgili kayinvaldeme olan sevgimi bir kat daha artiran; mama sandelyesi. Oyle ki kocaman-kurdugumuzda salonun yarisini kaplayan ve kapali hali ile bile hala odayi isgal eden,dunya parasi verdigim mama sandalyesi her gordugumde ister istemez `ah simdiki aklim olsaydi...`diyorum.


Onun yerine su sandelyelere takilabilinen ve disari ciktiginizda yaninizda tasiyabileceginiz mama sandelyeleri ya da IKEA`da alabileceginiz ucuz(Ingiltereye gore ucuz)mama sandalyelerinden birini tercih etmenizi tavsiye ederim.

ANTILOP Mama Sandalyesi




Buna ne dersiniz:


Not:Resimler Google`dan alintidir biri haric:)

2 comments:

  1. Tam da bebek icin ne gerekli, ne degil diye dusunurken denk geldi! Bence de bu mama sandalyeleri cok gereksiz. Bizimkinin almamda tek amaci vardi, ana kucagi olarak da kullanilabilmesi. Belim yuzunden mama veremiyordum kucagimda, annemin de isi olursa rahatca besleyebileyim, karsima oturtup oynayabileyim diye idi. Ama simdiki aklim olsa onun yerine ana kucagi alir, mama sandalyesini de kolay temizlenebilen tahta olanlardan secerdim. Kuzenimin kizi 6 yasinda olmasina ragmen hala sandalye olarak onu kullanabiliyor. Ama bir sorun da boyle sandalyelerin henuz Turkiye pazarina girmemis olmasi. Bol bol senin de istemediklerinden var. Hatta bir aileye aman bundan almayin, gidin Ikea'daki en ucuz sandalyeyi alin bin kat daha iyi diye de karistim! :((((

    ReplyDelete
  2. Sevgili Berceste,
    Bende cevremdeki herkesi uyariyorum.Amannn, o kadar paraya gerek yok.Zaten cocuk dogunca bir suru masraf var:(

    ReplyDelete