Thursday 30 July 2009

Tatil bitti...

Cok guzel bir tatil gecirdik.Nesini anlatsam ki?Canim ailem ile gecirdigim ve asla doyamiyacagim cok guzel bir tatil oldu.Kardesimin dogumgunu de kutladik.Cok acele yapilan bir supriz.Babacigimda bizi yalniz birakmadigini biliyorum.Onu o kadar cok andik ki kalbimizde;kesin o da yanimizdaydi.





Oteki kardesim Cem ve esi-ailemizin son uyelerinden ve kiz kardesim olarak kalbimde yer bulan Burcu,bizi cok guzel agirladilar.Hic usenmeden vakitleriniv cogunu bizimle gecirdiler.




Lunapark`a gitmek onlarin fikriydi fakat o beni yerden yere vuran tuhaf alete binip,her tarafimin 3-5 gun agrimasina neden olan icat oteki kardesimin fikriydi!Seni ne andim canim kardesim benim...!




Sevgili arkadasim Sule,Dora ve annecigini gorduk.O kadar yogun bir donem geciriyor olmasina ragmen,bize cok guzel bir gun yasattilar.Akil edip o gunun resimlerini cekmeme cok kizdim sonradan.

Ve sevgili annecigim,bize 24 saatini adeta adadi.Seninle vakit gecirmeyi galiba en cok ben seviyorum.Dikis projelerime o kadar cok yardim etti ki.Birbirimize bircok konuda ilham verdik durduk.Simdi tum bu projeleri hayata gecirme zamani.

Su manzaraya karsi oturup da hergun Turk kahvelerimizi yudumlamak,kime ilham vermez ki?

3 comments:

  1. Cok sevindşm guzel bir tati gecirmenize
    benimde donmeme 2 hafta kaldi ve simdiden huzunlenmeye basladim
    O turk kahvesinden zaten sadece Turkiyede zevk aliyorum ve manzarada supermis

    ReplyDelete
  2. Yeliz,tadini bol bol cikar olur mu?Benim bir yanim hala orada kaldi.Bugun moral olsun diye kahve yaptim kendime ama ne fayda.Tadi bile baska...

    ReplyDelete
  3. Cok keyifli zaman gecirmise benzersiniz..
    Fotograflara bayildim. Silanin güzelligini de görmüs olduk böylece...

    ReplyDelete